Deelnemen
Gallery ART FAIR

Dankzij de kunstgaleries brengen we hedendaagse kunst naar Europa, van Parijs en Luxemburg over Mulhouse tot Lausanne.

Gent
De parel van België

Gent is een cultuurstad met een unieke combinatie van een rijk verleden en een bruisend heden. Het is een stad waar al heel lang kunstbeurzen worden georganiseerd..

Verkoop
Kunstliefhebbers op de afspraak

Gemiddeld krijgen we 20000 bezoekers over de vloer en worden 900 verkopen per beurs gerealiseerd. Hier ontmoet u uw kopers.

Flanders Expo
Dynamische locatie 

Elk jaar vinden hier meer dan 140 beurzen, vergaderingen, evenementen en conferenties plaats. Dankzij haar strategische ligging in Oost-Vlaanderen is het dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor meer dan een miljoen bezoekers.

Bekendmaking
Uitgebreid communicatieplan

We investeren in partnerships met radio, TV, gedrukte media en online pers aangevuld met een reclamecampagne op social media en affichage ... Meer dan 50.000 uitnodigingen gaan de deur uit met de post naar kunstverzamelaars, vrije beroepen, bedrijfsleiders,… Zo zorgen we voor een gerichte en effectieve communicatie.

Een aantrekkelijke stad
Een must see

Met meer dan 255.000 inwoners is Gent de tweede meest bevolkte stad van België. Haar musea en culturele evenementen trekken verzamelaars en kunstliefhebbers uit de hele wereld aan. “Het Lam Gods”, een meesterwerk van de gebroeders Van Eyck is een van de beroemdste schilderijen ter wereld en wordt jaarlijks door 170.000 bezoekers bezocht.

Gent ART FAIR 

Neem contact op met onze commerciële afdeling voor een persoonlijk voorstel aangepast aan uw budget voor uw deelname aan de beurs:
+33 (0)3 89 59 02 40 

Vraag hier uw deelnameformulier